Siirry pääsisältöön

Runsauden malja

Millä sinä täyttäisit runsauden maljasi?
Millä se on jo täytetty? 

Ihmisen kehossa ja elämässä vaikuttaa tietyt lainalaisuudet. Elämässä on suuri synkronia missä jokainen ajatus ja teko vaikuttaa.

Olemalla hyvin tietoinen omista ajatuksista ja niiden luomisvoimasta on jo voittaja!

Ajattele suuri Malja joka on tyhjä!
Millä täyttäisit sen?
Laitatko maljan käpyjä täyteen vai kenties porkkanoita?
Sinä itse voit valita ja sitoutua suunnitelmaan. Sitoutuminen tarkoittaa antamisesta asialle säännöllisesti ajatuksen sekä myös tekemällä asioita konkreettisesti.

Täyttäisitkö maljan terveydellä, hyvinvoinnille, työllä, harrastuksilla vai vapaa-ajalla?

Millaisia tunteita malja sisältää? 
Vihaa, katkeruus, pelkoa vai iloa, onnellisuutta ja rakkautta? 
Se on sinun päätös.

Anteeksianto auttaa huimasti asioiden eteenpäin menemisessä sekä omassa kehityksessä. Oma kehitys on itseä sisältäpäin kasvattavaa ja vahvistavaa.

Itse aion täyttää Runsauden Maljan myös pienillä, mutta merkityksellisillä asioilla.
On se sitten Muumi muki tai uusi julkaistava kirja. Tärkeintä on että se on itselle tärkeä.

Omaan ensimmäiseen aarrekarttaan tiedostamattomasti ja tietoisesti kuului vakityöpaikka, omakotitalo, lapset ja avioliitto jotka kaikki toteutuivat! Sain lisäksi aivan ihanan naapuruston.

Miten tämä sitten tehdään?
Omat ajatuksesi ovat kaiken A ja O.
Kun muistat aamulla antaa ajatuksen unelma elämällesi (olethan luonut jo mielikuviin sellaisen)!
Joskus saattaa olla niin että
1. Unelmat ovat toteutumassa parasta aikaa ja elää flow:ssa.
2. On tavoittanut kaikki unelmansa ja "unohtanut" luoda uuden ison unelmakartan.
3. Kaikki on mallillaan ja haluaa niin pysyvänkin, mutta haaveita voi täyttää pienemmillä asioilla (uusi opiskelu, harrastus, omaan osaamisen syventäminen, tavara, keräily kohde, sosiaalinen elämä, oman sisimmän tutkiskelu).
4. Ei oikein keksi mitä haluaisi. Tämä on vaikein kohta, sillä silloin koko maailman on avoinna. Valitse itselle parhaimmalta tuntuvat vaihtoehdot. Ideoita saa kirjaston lehtihyllystä selatessa lehtiä, tv:stä ja elämäntarinoista.
Muista jokainen askel ja ajatus on eteenpäin!
Kaikki vielä järjestyy, kun on oikea aika.

Se runsauden malja. Mitä siitä löytyy!
Täyttämällä aamulla maljan yhdellä asialla voi kokeilla sopiiko se sinulle.
Joskus voi olla tärkeä keskittyä esimerkiksi ruokavalioon ja silloin maljan täyttää sopivilla ruoka-aiheisilla asioilla.

Tärkeintä on jälleen ajatukset mille annat ajatuksesi elämäsi näyttäytyy myös niin.
Se ei tarkoita etteikö saisi kaikkia tunteita tuntea, tottakai ja pitää hallitulla tavalla.
Ja jälleen palauttaa itsensä Runsauden Maljassa oleviin asioihin!


NYT LUOVIA IDEOITA TÄYTTÄMÄÄN MALJAA!

Aloita kokeilu näin:
1. Täytä Malja yhdellä asialla
2. Ajattele säännöllisesti eli aamulla, päivällä ja illalla asiaa muutaman sekunnin ajan.

Tärkeintä on keskittyä elämään ja nykyhetkeen. Tämä on väline jonka avulla opit luottamaan omaan luomisvoimaasi ja asioiden toteutumiseen.

Joskus haluamisella ja mikä on itselle parhaaksi on hienon hienon ero.
Jos asia ei toteudu viikossa tai ilmennyt edes vahvistuksena että se olisi mahdollista toteutua sen aika ei ole vielä.
Haave on kuitenkin erittäin tärkeä ja vaalimisen arvoinen se jää vaan hetkeksi haaveiden arkistoon.
Tällöin on hyvä kokeilla seuraavaa asiaa!

Nämä ovat ns. pikahaaveita!
Pikahaaveet ovat yleensä pieniä ja nopeasti toteutuvissa. Laajat haaveet vievät luonnollisesti enemmän aikaa ja vaativat kärsivällisyyttä. Ja se aika täytyisi muistaa elää sen hetkistä elämää.
Alitajunta työstää kuitenkin haavetta! 


Miksi kävyillä ja tammenterhoilla? 

Oravat syövät käpyjen siemeniä, mitkä ovat tärkeää ravintoa. Ne myös piilottavat tammenterhoja ja löytävät niitä omaksi iloksi ja hyödyksi. Tiesitkö että oravalla on monta pesää joten asunnon vaihto käy tarpeen mukaan kätevästi. Oravat ovat uteliaita elämää kohtaan ja puusta asiat näkee laajemmasta perspektiivistä! Keväällä ne tiputtavat tupsut korvista ja syksyllä kasvattavat uudet! Oravat etsivät innokkaasti syksyisin tammenterhoja! 

Tämä innostus elämässä täyttämällä omaan elämään asioita säilyttää flow tilan!


KAIKKEA KAUNISTA JA IHANAA ELÄMÄÄSI!
OLET KAIKEN SEN ARVOINEN!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

AJATUSPILVET Ajatuspilvet ovat pilviä jotka sisältävät kaikki sen päivän ajatukset. Ihmisellä on jopa 50 000 ajatusta päivässä! Tarvitaan aika järjestelmällinen tapa millä muuttaa ja ohjata omia ajatuksia. Omien ajatuksien muuttamisessa myös vanhat rakenteet hajoavat (energiajärjestelmä muuntuu itseä hyödyttävään suuntaan) ja resonanssiradat pääsevät uudistumaan. Aivoissa tapahtuu jatkuva muutos ja vahvistuminen. Myönteisten ajatusten vahvistamista tietoisesti. OMIEN AJATUSTEN MUUTTAMINEN - Tarkkaile omia ajatuksia kuin ulkopuolisena 1. Mitä ajattelet? Miten ajattelet? Kirjaa nämä valkoiselle paperille! Tärkeimmät ja toistuvat ajatukset ovat oleellisia. - Onko paperilla myönteisiä vai negatiivia ajatuksia? 2. Toistuuko sama ajatusmalli? - Mitä haluaisit muuttaa? 3. Katso ajatusmallisi! Miten pystyisit muuttamaan siitä yhden lauseen (ajatuksen) myönteiseksi. Ajatusmuutokset tapahtuvat ajatus ja asia kerrallaan! Täten yhdelläkin ajatuksella on merkitystä. Se on kuin lumipal

LUONNONHENGET JA YKSISARVISET

Minulla on auennut maailma luonnonhenkien ja yksisarvisten maailmaan. Koen ja aistin heidän läsnäolon aina kun on tarpeen.  He ovat monesti opastaneet, lohduttaneet ja auttaneet. Olen tehnyt itselleni myös vahvan mielikuvan Yksisarvisten niitystä aivan yksityiskohtia myöten. Palaan sinne aina kun tarvitsen totaalisen rentoutumisen tunteen.  Avioeron jälkeen kun asuin yksin minun asunnon oven edessä partioi aina yksi iso yksisarvinen. Koin aina turvaa ja luottamusta.  Olen myös tietoisesti joskus johdattanut yksisarvisia lauman paikkaan missä olisi hyvä pohja pitkäkestoiselle lasten leikeille. Olen huomannut miten leikit ovat alkaneet muodostua luoviksi ja kestäviksi. Leikeillä on alkanut olla jatkumo sekä leikki on ollut järkevää ja kehittävää. Paikasta huokuu hyvä tunnelma. Olen myös itse saanut johdatuksen paikkoihin mihin jo joku muu on luonut erittäin myönteisen tunnelman. Itse koen tärkeänä tämän maailman. On hyvä välillä päästää mielikuvitus valloilleen ja hoivata oma

Seinä vastassa

On hyvä silloin pysähtyä. Kuunnella. Hiljentyä. Jos on tehnyt samalla tavalla asioita ja aina nousee seinä vastaan on hyvä pysähtyä. Päästää irti suunnitelmista,  vapautua. Tietoisena jos seinä joskus katoaa pääsee kulkemaan vapaasti siihen suuntaan. Odottamaan ei kannata jäädä,  vaan tehdä asioita mitkä sillä hetkellä toimivat. Toimivat asiat tuovat hyvän mielen,  ja niin on tarkoitus sillä hetkellä. Hiljaisuudesta löytää korkeamman tarkoituksen. Omasta sisimmästä. Korkein tarkoitus kun saa ymmärryksen. Meditaatio on yksi hyvä menetelmä. Mitä jos tekisi asioita aivan eri tavalla kuin ennemmin?  Kokeilla. Eri menetelmä voi olla myös erilainen ajattelutapa tai suhtautuminen elämään. Luota kauneuteen. Luota elämän kantavaan voimaan. Luota että kaikki järjestyy. Kaikki tapahtuu oikeaan aikaan. Muista vaalia unelmiasi!  Kannusta itseäsi!  Puhu myönteisesti!   Lähetä kiitollisuus kosmokseen!  Valitse kauneuden näkeminen!